Ден на отворени врати в Отделението по акушерство и гинекология и Неонатологичното отделение

МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов” АД организира Ден на отворени врати за бъдещи родители в Отделението по акушерство и гинекология и Неонатологичното отделение, на 2 ноември /вторник/, от 13:00 ч. до 14:00 ч.

Желаещите да се запознаят на място с условията в двете отделение, на най-голямото болнично заведение в област Велико Търново, следва да заявят визитата си предварително на тел. 0889678624, във времето от 13:00 ч. до 14:00 ч.  Лице за контакт: акушерка Невена Цветанова.

Ще могат да бъдат посрещнати до 20 бъдещи майки и 20 бъдещи татковци.  С удоволствие ще приемем всички други желаещи при следващо отваряне на вратите в двете болнични структури!

Молим, ако след записване от Ваша страна се появи ангажимент или друго препятствие, което осуетява присъствието Ви да ни уведомите своевременно и по същия ред!

Пред бъдещите майки и бащи представител на МЦ „Афродита“ ще разкаже за съхранението на стволови клетки, които могат да се окажат животоспасяващи за новороденото. Ще се разясни полезността на тази услуга и защо уникалният момент да бъдат събрани тези клетки е по време на раждането. Ще бъдат изтъкнати и предимствата на „Future health“- първата частна акредитирана банка за стволови клетки в Европа.

Записалите си бъдещи родители ще получат подробна информация за грижата за новородените от дежурния екип в Неонатологично отделение, а след това ще разгледат от близо първокласните условия за родилките и техните рожби.

По възможност във времето за обиколка ще бъдат достъпни: двете предродилни и родилни зали за нормално раждане, стаите за настаняване на родилки и бебета във времето за послеродов престой, стаята за здраво новородени, т.нар. физиологичен сектор, помещенията за диагностика и лечение на недоносени и рискови новородени.