Уролог-андролог помага на мъжете

д-р Георги Лазаров ще преглежда безплатно в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ пациенти с проблеми на половата система

Ноември-месецът на мъжкото здраве. Национално и международно признатият уролог-андролог д-р Георги Лазаров ще преглежда и консултира безплатно в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“. Прегледите ще бъдат на 03 ноември 2022 г., с начален час 08:00, на етаж 3 в ДКЦ на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, Велико Търново.
Уважаеми господа, може да запишете час за преглед и консултация при д-р Лазаров, ако сте на възраст до 45 години. Авторитетният специалист може да помогне на мъжете, които имат следните проблеми: вродени или придобити заболявания на мъжката полова система, мъжки стерилитет, проблеми с ерекцията и ниско ниво на тестостерон или други нарушения на половите хормони.
Всеки делничен ден до 02 ноември 2022 г. на телефон 062/64-09-16 може да се обадите за записвания и допълнителна информация.
Д-р Георги Лазаров е завършил Медицинския университет в София през 1990. Придобива специалност по урология през 1994 г. В началото на кариерата си през 1997 г. и 1998 г. последователно специализира във водещи клиники към университетска болница в гр. Тюбинген, Германия и гр. Залцбург, Австрия. В Австрия специализира андрология, в Германия специализира урология и андрология.
Работи като уролог-андролог в ПСАГБАЛ „Св. София“. Основните проблеми, които лекува са: мъжки стерилитет, еректилни дисфункции, хипоандрогенемия при млади мъже. Има множество статии и научни доклади в областта на андрологията. През 1993 г. д-р Лазаров първи въвежда в България цветната доплерова ехография като метод за изследване на органите при мъжката полово система. Водещият специалист е член на българското, немското и австрийското урологично дружество, член е на Еврпейската асоциация по урология в секция андрология, член е на COST – европейската организация за наука и образование, Брюксел.
Пациентите, които имат предходна медицинска документация е препоръчително да я предоставят.