Срещата на лекарите от МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ с държавния глава Румен Радев

Срещата на лекарите от МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ с държавния глава Румен Радев и министъра на здравеопазването Асен Меджидиев, която се проведе след стартирането на благотворителната кампания „Българската Коледа“ беше отразена от европейската мултимедийна новинарска платформа EU Reporter. Тя предоставя онлайн новини и видео коментари по въпросите на ЕС и света на 57 езика, включително всички официални езици на ЕС.
EU Reporter е свободно достъпен в целия свят като онлайн новинарски портал с видео новини и е четен от ключови лица, вземащи решения в цяла Европа. Сайтът
редовно публикува ексклузивни интервюта с водещи европейски политици и лица, вземащи решения, както и мнения от влиятелни мислители, експерти и бизнесмени.
Той се чете широко от законодателите, политиците и лица, вземащи бизнес решения в Брюксел и националните столици.
EU Reporter се оценява на 8%, което го прави равен на New York Times и Wall Street Journal и изпреварва Guardian Online (6%) като предпочитан доставчик на новини сред членовете на ЕП и служителите на институциите на ЕС.
На Коледа водещи европейски лидери прочетоха за приоритетите и исканията на директора на болницата д-р Красимир Попов, д-р Сибила Маринова, д-р Любослав Шкварла и д-р Валентин Точков.

Прочетете статията тук