П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н   А Д Р Е С

Уважаеми колеги,

Днес отбелязваме Деня на българския лекар и почитаме паметта на Св. Йоан Рилски – Чудотворец, посветил себе си на хората, изцелявал ги от недъзи и по тази причина наречен небесен закрилник на народани, избран за покровител на българските лекари.

Да помагаш на другите, да лекуваш болките, дапреживяваш страданията им, това са най- възвишените добродетели, които човек може дапритежава.

Да бъдеш лекар, медицинска сестра, здравенработник, не е само професия или титла, това е призвание и лична мисия!

Често това призвание коства лична саможертва, дисциплина, защото животът и здравето напациентите са преди всичко останало, а най-голямотоудовлетворение са излекуваната рана, спасениятживот и добрата дума.

Благодаря Ви за всеотдайността, която влагате в грижата за пациентите и подкрепата на технитеблизки! Благодаря Ви, че неуморно работите за развитието на най-голямото лечебно заведение в област Велико Търново и това пациентите да получават качествена, съвременна медицинска грижа и здравни услуги!

Бъдете здрави, бъдете горди с професията, която стеизбрали, бъдете удовлетворени и продължавайте даследвате своята благородна мисия !

С уважение: Д-р Даниел Илиев,
Изпълнителен директор на МОБАЛ “Д-р Стефан Черкезов” АД – Велико Търново