Представителството на Philips AVENT за България с дарение за ОАГ

14256254_10202186498379425_1376614257_nФирма „Ивентас” ЕООД, официален дистрибутор на Philips AVENT за България, дари работно облекло на заетите в Отделението по акушерство и гинекология на областната болница във Велико Търново, както и две механични помпи за кърма.

Всеки от 8-те лекари акушер-гинеколози, 20-те акушерки и 10-те санитарки се сдобиха с комплект работно облекло, включващ туника и панталон, с бранда на световноизвестната английска марка посветена в грижата за майките и техните наследници по целия свят. С новото облекло ще се подобри самочувствието на медиците и професионалистите по здравни грижи и тяхната мотивация за ефективна работа в грижата за родилките и наследниците им.

Търновки, както всички български майки, знаят, че Philips AVENT им предоставя възможността да ползват висококачествени и клинично тествани аксесоари за хранене на бебето, независимо дали са решили да кърмят, да го хранят с хуманизирани млека или двете заедно. Всички продукти на Philips Avent са сертифицирани по най-високите световни стандарти за качество и са носители на много награди за дизайн. Продуктите с тази марка са вдъхновени от природата и затова родители от цял свят избират системата за хранене Philips AVENT.14030769_10202098389056747_1981758452_n

Малцина, извън ангажираните пряко, са наясно, че марката Philips AVENT е дългогодишен партньор на медицинската общност у нас в подкрепа на кърменето и отговорното и правилно отглеждане и грижа за бебетата. Затова дарението включва и две механични помпи за кърма. На практика фирма „Ивентас” ЕООД, официален дистрибутор на Philips AVENT за България, неведнъж си е партнирала с Отделението по акушерство и гинекология в МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов” , затова дарението им сега следва естествения ход на едни добре поддържани работни отношения. Затова към благодарностите на екипа и ръководството на стационара за дарението се изказват и пожелания за още по-ползотворна съвместна работа.