ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми колеги,

На 7 -ми април отбелязваме Световния ден на здравето, а ние, които сме избрали една от най-благородните професии, правим своята равносметка.
А най-важната и значима равносметка за нас са хилядите животи, които са спасени благодарение на вашата всеотдайност и професионализъм!
Днес искам да ви благодаря от сърце за всички усилия, които понякога костват лична саможертва от ваша страна в името на това да помагате и да бъдете до своите пациенти!
Ежедневно съпреживявате техните болки и се борите, за да им помогнете. Това изисква огромна отдаденост и благородство, пред които всички трябва да се поклоним!
Благодаря за усилията, които полагате за развитието и бъдещето на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, като водещо лечебно заведение, което да отговаря на всички съвременни медицински стандарти.
Великотърновската областна болница винаги е имала водещо и структуроопределящо значение за местното, но и за националното здравеопазване. Затова е нужна ежедневна работа, за да развиваме и надграждаме постигнато до момента, но най-вече, за да намират тук пациентите сигурност и спокойствие за своето, както и за здравето на близките си!
Бъдете здрави, останете верни на своите принципи, следвайте уверено благородна мисия, която сте избрали и не забравяте, че няма по-висш добродетел, от това да помагаш на другите и няма по-ценно богатство от човешкия живот!
Честит празник!

7 април 2024 г.
В. Търново 

С уважение: Д-р Даниел Илиев,
Изпълнителен директор на
МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ АД – Велико Търново