Ден на отворени врати за бъдещи родители

МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов” АД организира Ден на отворени врати за бъдещи родители в Отделението по акушерство и гинекология и Неонатологичното отделение, на 30 май /вторник/ 2017 г., от 12:00 ч. до 13:00 ч.
Желаещите да се запознаят на място с условията в двете отделение, на най-голямото болнично заведение в област Велико Търново, следва да заявят визитата си предварително на „лично съобщение” във Facebook страницата на МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов”, като посочат име, както и име на евентуален придружител /татко/, както и телефон за обратна връзка.
Ще могат да бъдат посрещнати до 20 бъдещи майки и 20 бъдещи татковци. С удоволствие ще приемем всички други желаещи при следващо отваряне на вратите в двете болнични структури!
Молим, ако след записване от Ваша страна се появи ангажимент или друго препятствие, което осуетява присъствието Ви да ни уведомите своевременно и по същия ред!
По възможност във времето за обиколка ще бъдат достъпни: двете предродилни и родилни зали за нормално раждане, стаите за настаняване на родилки и бебета във времето за послеродов престой, стаята за здраво новородени, т.нар. физиологичен сектор, помещенията за диагностика и лечение на недоносени и рискови новородени.