Ден на отворени врати за бъдещи родители

МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов” АД организира Ден на отворени врати за бъдещи родители в Отделението по акушерство и гинекология и Неонатологичното отделение, на 7 март /вторник/ 2017 г., от 13:00 ч. до 14:00 ч.


Желаещите да се запознаят на място с условията в двете отделение, на най-голямото болнично заведение в област Велико Търново, следва да заявят визитата си предварително на „лично съобщение” във Facebook страницата на МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов”, до 13:00 ч., на 6-ти март, като посочат име, както и име на евентуален придружител /татко/, както и телефон за обратна връзка.
Ще могат да бъдат посрещнати до 20 бъдещи майки и 20 бъдещи татковци. С удоволствие ще приемем всички други желаещи при следващо отваряне на вратите в двете болнични структури!
Молим, ако след записване от Ваша страна се появи ангажимент или друго препятствие, което осуетява присъствието Ви да ни уведомите своевременно и по същия ред!
В Деня на отворените врати присъстващите ще получат информация доколко съхранението на стволови клетки е модна инвестиция или пък необходимост: Какви са реалните медицински достижения и доколко можем да се възползваме от тях днес , утре и в бъдеще? Кои са митовете в публичното пространство и какви са научните факти? По тази тема гост-лектор ще е Розалия Савова, представител на английската банка Cells4Life – банка, използваща последните научни достижения.
„Гледай напред към нещата, които можеш да направиш, а не назад към онези, които не можеш да промениш” е мисъл на американския писател Том Кланси, с която застрахователен брокер ще представи Пакет „Глобъл Лайф – Аз и моето дете”, като възможност за надеждно и изгодно натрупване на капитал за образованието и добрия житейски старт за всяко новородено.
Записалите се бъдещи родители ще получат подробна информация за грижата за новородените от дежурния екип в Неонатологично отделение, а след това ще разгледат от близо първокласните условия за родилките и техните рожби.


По възможност във времето за обиколка ще бъдат достъпни: двете предродилни и родилни зали за нормално раждане, стаите за настаняване на родилки и бебета във времето за послеродов престой, стаята за здраво новородени, т.нар. физиологичен сектор, помещенията за диагностика и лечение на недоносени и рискови новородени.