Ден на отворени врати в отделенията по акушерство и гинекология и неонатология

МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов” АД организира Ден на отворени врати за бъдещи родители в Отделението по акушерство иПЗП гинекология и Неонатологичното отделение, на 23 август /вторник/, от 13:00 ч. до 14:00 ч.
Желаещите да се запознаят на място с условията в двете отделение, на най-голямото болнично заведение в област Велико Търново, следва да заявят визитата си предварително на тел. 0889678624, във времето от 13:00 ч. до 14:00 ч. Лице за контакт: акушерка Невена Цветанова.
Ще могат да бъдат посрещнати до 20 бъдещи майки и 20 бъдещи татковци. С удоволствие, ще приемем всички други желаещи при следващо отваряне на вратите в двете болнични структури!
Молим, ако след записване от Ваша страна се появи ангажимент или друго препятствие, което осуетява присъствието Ви, да ни уведомите своевременно по същия ред!
Записалите си бъдещи родители ще получат подробна информация за грижата за новородените от дежурния екип в Неонатологично отделение, а след това ще разгледат от близо първокласните условия за родилките и техните рожби.
По възможност във времето за обиколка ще бъдат достъпни: двете предродилни и родилни зали за нормално раждане, стаите за настаняване на родилки и бебета във времето за послеродов престой, стаята за здраво новородени, т.нар. физиологичен сектор, помещенията за диагностика и лечение на недоносени и рискови новородени.