Ден на отворени врати в Отделението по акушерство и гинекология и Неонатологичното отделение

МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов” АД организира Ден на отворени врати за бъдещи родители в Отделението по акушерство и гинекология и Неонатологичното отделение, на 21 юни /вторник/, от 13:30 ч. до 14:30 ч.

Желаещите да се запознаят на място с условията в двете отделение, на най-голямото болнично заведение в област Велико Търново, следва да заявят визитата си предварително на тел. 0889678624, във времето от 18:00 ч. до 19:00 ч.  Лице за контакт: акушерка Невена Цветанова.

Ако след записване се появи ангажимент или друго препятствие, което осуетява присъствието Ви, моля уведомете ни по същия ред!

Бъдещите майки и татковци ще видят от близо първокласните условия в двете болнични структури и атмосферата в която бременни раждат, а рожбите им прекарват първите часове и дни от появата си на бял свят.

По възможност във времето за обиколка ще бъдат достъпни: двете предродилни и родилни зали за нормално раждане, стаите за настаняване на родилки и бебета във времето за послеродов престой, стаята за здраво новородени, т.нар. физиологичен сектор, помещенията за диагностика и лечение на недоносени и рискови новородени.

На 21 юни /вторник/ във времето от 13:30 ч. до 14:30 ч. можем да посрещнем максимум до 20 бъдещи майки и 20 бъдещи татковци.  С удоволствие ще приемем всички други желаещи при следващо отваряне на вратите в двете отделения!

ВАЖНО: Датата за отворени врати в ОАГ и НО на МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов” АД се оповестява единствено чрез ФБ страницата на стационара, чрез ФБ страницата на Училище За Родители и последващо съобщение в печатните и електронните медии.