Ден на отворени врати в Отделението по акушерство и гинекология

agobroshuriОтделението по акушерство и гинекология при МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов“ АД организира Ден на отворени врати на 9-ти май 2016 г., във времето от 13:30 ч. до 14:30 ч.
Поканата важи за всички бъдещи майки и татковци, който за първи път ще стават родители, както и за всички чийто рожби вече са проплакали в търновския стационар във времето преди цялостния ремонт на родилното и плануват нова бременност.

Припомняме, че стационарът извърши ремонтни дейности за 550 000 лв. с целево финансиране от МЗ и собствени средства, които позволиха цялостен ремонт, преоборудване и ново обзавеждане за предродилна и родилни зали, операционни, болнични стаи и отделението в което отношението и грижата към всички пациенти е VIP – неонатологията.

Решените да уважат поканата за Деня на отворени врати в ОАГ /родилно/ в МОБАЛ „Д-р Ст. Черкезов“ АД следва да заявят визитата си предварително на ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ на ФБ страницата на Училище За Родители. https://web.facebook.com/ago.vtarnovo?fref=ts
Лице за контакт акушерка Невена Цветанова

Поради интензивността на работа в отделението достъпът за граждани ще бъде лимитиран, но за сметка на това Денят на отворени врати в ОАГ ще се превърне в регулярно събитие, за което ще информираме своевременно.

На 9 май можем да посрещнем в отделението до 20 бъдещи майки и 20 бъдещи татковци.